Laatu - CE merkkinnät - Takuut

RAITA toimintatakuu

- järjestelmämme toimivat Suomen puhdistusvaatimustason mukaisesti

Takaamme, että tuotteemme toimivat viranomaismääräysten mukaisesti. Edellytyksenä on laitteen oikea mitoitus - "oikea laite sille soveltuvaan kohteeseen" sekä ohjeiden mukainen käyttäminen.
Ota huomioon laitetta valittaessa - valikoimamme on markkinoiden laajin - että sovelluksia on useita. Tarjoamme ilmaisen kartoituksen, jonka avulla juuri sinun kohteeseesi löytyy oikea sovellus laitteestamme.

RAITA laatutakuu

- järjestelmämme on rakennettu Suomen rakennusvaatimustason mukaisesti

Olemme testanneet järjestelmämme - ne vastaavat korkeinta laatua sekä puhdistustehon, että kestävyyden osalta.
Laitteemme perustuvat Suomen rakentamismääräyskokoelman mukaiseen mitoitukseen sekä muihin viranomaismääräyksiin ja vaatimustasoihin. Toimimme tiukan laatu - ja ympäristöohjelmamme mukaisesti - korkealla laadulla ja ympäristöystävällisyydellä kaikessa toiminnassamme.

CE merkintä

Tuotteidemme osalta CE merkintä (1.7.2013 alkaen) koskee PA pienpuhdistamoita, jotka valmistetaan standardien EN 12566-1 , EN 12566-mukaisesti. PA puhdistamot on testattu ja merkitty CE vaatimusten mukaisesti ( Prosessitestauksen raportti, CE merkki , PA declaration of comformity).
Muilla tuotteilla ei ole harmonisoitua eurooppalaista standardia - eikä sen johdosta CE merkintää (pienet öljynerottimet, kaivot ja harmaavesisuodattimet ja saostussäiliöt pesuvesille). Tuotteet, jotka rakennetaan osista ja jotka liitetään asennuspaikalle yhteiseen järjestelmään ei ole CE merkintää (sekajätevesien saostuskaivoyksiköt ja pumppaamot sekä umpisäiliöt).
CE-merkintä ei ole aina osoitus vaatimuksenmukaisuudesta tai laadusta ) - se on valmistajan tuotemerkintä. Suomalaiset rakentamismääräykset asettavat muita - usein lisävaatimuksia tuotteiden ominaisuuksille.

Korkealaatuiset säiliöratkaisut

- 50 vuoden rakennetakuu

Säiliömme valmistetaan moderneilla tuotantotavoilla ja tekniikoilla - sopimusvalmistajillamme on laadunvalvontajärjestelmät (SS-EN ISO 9001) sekä ympäristöjärjestelmät (SS-EN ISO 14001) - joilla varmistetaan korkea laatu ja tuotantotavan ympäristöystävällisyys. Säiliöiden rakenteellinen vahvuus on EN 12566-3 standardin mukainen (VTT:n raportti no VTT-S-06609-13). Myönnämme säiliöillemme 50 vuoden rakennetakuun. Takuun edellytys on ohjeiden mukainen asennus ja käyttö.

Laajat huolto- ja ylläpitopalvelut

- pidennetyt laitetakuut

Laitepuhdistamoiden ja isompien järjestelmien osalta tarjoamme asennuksen tarkastuksen, prosessin käynnistyksen sekä käyttökoulutuksen järjestelmätoimitukseen. Lisäksi tarjoamme huolto- ja ylläpitopalveluita) - joilla voidaan pidentää takuuaikaa.