Testatut, edukkaat, tehokkaat ratkaisut

Meillä on laaja valikoima erilaisista menetelmiä haja-asutuksen wc- ja jätevesiratkaisuiksi. Niissä käytetään parhaita markkinoilla olevia puhdistustekniikoita (BAT), joiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme korkeatasoisia ratkaisuja edulliseen hankinta- ja käyttöhintaan.

Tehokkaammalla tekniikalla (BAT) saavutetaan parempi hinta/laatu suhde myös ympäristötekniikassa.

Laitteistojemme tekninen taso on testattu useissa viranomaisvalvonnan alaisissa testeissä. Niiden puhdistusteho, energiatehokkuus ja varmatoimisuus on lukuisissa testeissä ollut omaa luokkaansa. Tämä ei ole ollut sattumaa, sillä puhdistamoiden toimintaa on testattu myös tuhansissa käytännön kohteissa jo yli 40 vuoden ajan (ensimmäiset RAITA puhdistamot toimitettu 1960 luvun lopulla), niin pienimpien yhden talouden puhdistamoiden, kuin suurten satojen talouksien puhdistamoiden osalta. Tutustu tuloksiin ja kokemuksiin tuotekohtaisilla sivuilla olevista linkeistä;( käyttökohde-esittelyt, puhdistustulokset).

SYKEN (Suomen ympäristökeskuksen) suorittamassa puhdistamotestauksessa (STANDARDI EN 125663, CEN 2005) pienin puhdistamomallimme PA0.6MULTI BioChem läpäisi viranomaisvaatimukset huipputuloksin. .

Lue lisää yrityksestämme Pienpuhdistamot Esitteet